Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

In September 1992 liep ik de kamer van Koophandel op de Wal in Eindhoven binnen. Ik had mijn vakdiploma in mijn zak. Dat was toen nog verplicht wilde je je fotograaf noemen. Toen ik weer buiten stapte had ik een bedrijf. We zijn inmiddels in 2017 dat betekent vijfentwintig jaar werkzaam als fotograaf. Van de huiskamer aan het Spui in Deurne naar een studio met een oppervlakte van 600 m2 in de Kerkstraat in Helmond. Van éénpitter (tegenwoordig heet dat ZZP’er) naar twee vrouw personeel. In de afgelopen vijfentwintig jaar is er veel gebeurd en hebben we veel meegemaakt. In de loop van het jaar zal ik zo nu en dan een mooi verhaal met jullie delen.

Vorige week hebben jullie al kennis kunnen maken met ons nieuwe logo. We hebben er lang over nagedacht en veel ideeën hebben de revue gepasseerd. Het meest opvallende aan ons nieuwe logo is dat het woord fotografie is verdwenen. Hiermee zetten we ook in ons beeldmerk duidelijk onze handtekening. En doen we recht aan de opmerking van veel van onze klanten dat ze onze foto’s herkennen als ze die bij bekenden aan de muur zien hangen.

Natuurlijk willen we jullie ook laten delen in ons jubileum. Hou onze Facebook pagina goed in de gaten voor de aankondigingen. De eerste komt de komende week.