KAARTEN VAN

GERARD VAN HAL FOTOGRAFIE

kaarten van Gerard van Hal

Het ontwerpen en uitgeven van kaarten is iets wat al lang op mijn lijstje stond om eens te gaan doen. Een behoefte die ook werd ingegeven omdat ik nergens leuke inspirerende ansichts kon vinden met beelden van Helmond en omgeving.
Als een van ons op onze omzwervingen door stad, land of waar ook ter wereld getroffen worden door een combinatie van mooi beeld en karakteristiek licht leggen we dit vast. Deze foto’s zijn het uitgangspunt geworden voor onze kaarten.

Toen deze twee gegeven in mijn hoofd bij elkaar kwamen was de kiem gelegd om de kaarten die ik wilde maken te realiseren. Onder het motto: “Echte post is Leuker” hebben we een alsmaar groter wordende verzameling ontworpen die we in eigen beheer uitgeven. De kern van onze kaarten bestaat mooie foto’s van Helmondse gebouwen en locaties. Eindelijk ansichtkaarten die een artistiek beeld geven van de stad. Daarnaast hebben we kaarten van beelden die we op andere plaatsen tegen komen en die een glimlach om je mond toveren of die gewoon ontroeren.

Zoals u van ons gewend ben nemen we alleen genoegen met de beste kwaliteit. Daarom drukken we onze dubbele kaarten op origineel fineart Hahnemühle papier en worden ze standaard geleverd met enveloppe. De prijs van een kaartje is € 3,45.

Loop eens binnen in onze studio om de complete serie te bekijken.

Tip.

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een ander of voor jezelf. Onze kaarten achter een passe-partout en in een leuk lijstje is een sieraad voor elke muur.

Als je op zoek bent naar leuke decoratieve foto’s voor aan de muur kijk dan ook eens naar onze “Halletjes”.

Nu de wereld in de greep gehouden wordt door het Coronavirus. Is het goed om spreekwoordelijk elkaar stevig vast te houden. Omdat dit letterlijk niet kan, kun je nu bij ons een kaart bestellen en deze inclusief de door jouw gewenste boodschap door ons voor jouw laten versturen.

Echte kunstfoto’s aan de muur . Kijk hier ons aanbod vrijwerk in onze Artshop.