Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

GERARD VAN HAL FOTOGRAFIE

Klanten Zeggen Gemiddelde beoordeling: ★★★★★ 4.7 gebaseerd op 25 reviews
5 1

Klanten zeggen het volgende over ons:

★★★★★
5 5 1
Heel erg blij met de suggestie om ook eens foto's te laten maken van ouders of schoonouders. Vaak zijn er geen kenmerkende foto's. Prachtige herinnering gecreeerd

★★★★★
5 5 1
Met de hele familie foto's gemaakt. Door de ontspannen sfeer die Gerard uitstraalt was het een super gezellige middag en zijn de foto's waanzinnig geworden.

★★★★★
5 5 1
Top Gezellig en een prachtig resultaat

★★★★★
5 5 1
prettige ontvangst, je wordt op je gemak gesteld, en Gerard is een vakman die weet hoe hij klanten op hun gemak stelt, en hoe hij onbevangen foto's kan maken. Dat was al zo ,en is zo gebleven

★★★★★
5 5 1
Ik kom graag bij Gerard voor het laten maken van portret fotos. Hij voelt goed aan wat ik wil . Er hangen 4 fotos die hij gemaakt heeft bij mij aan de muur en ben er erg trots op. Wanneer ik bezoek ontvang wordt er met veel enthoisiasme naar deze fotos gekeken en over gesproken. Kortom, alle fotos die nu nog genomen worden, zullen door gerard gemaakt worden!!

★★★★★
5 5 1
Waardering voor de samenwerking en kwaliteit.

★★★★★
5 5 1
We waren er met 3 kleine kinderen waarvan de oudste 3 was. Het geduld van de fotograaf en sfeer die er hing voelde goed. Wat de kinderen ook tot ontspaning bracht en de foto shoot zeer fijn en vlot verliep. Zeker een aanrader en komen hier zeker terug.

★★★★★
5 5 1
Beelden spreken voor zich. Wat een prachtige herinnering aan mijn dochter en haar (en mijn) lievelingspaard Ebony

★★★★★
5 5 1
Eindelijk hebben we die bijzondere herinnering weten vast te leggen. Vader/dochter portret nu het nog kan. Super bedankt team van Hal voor de uitvoering, aandacht en het geweldige mooie resultaat. Een waardevolle herinnering.

★★★★★
5 5 1
Gerard, dank voor de professionele fotoreportage van ons gezin, met een prachtig resultaat! Wieke, fijn dat je alle tijd nam om met ons de grote collage-foto samen te stellen. We genieten er elke dag van! Daan en Marianne Vlugt

★★★★☆
4 5 1
ze waren erg mooi

★★★★★
5 5 1
Lieve luitjes, Wat zijn we super blij met de foto's. Het maken ervan was al heel gezellig. Zoals gezegd zijn we heel blij met de foto's. Het was gewoon moeilijk een keuze te maken. We zullen proberen een paar foto's naar jullie te sturen. Hartelijke groet, René en Wilma Valk. P.S. Eventuele reaktie's komen natuurlijk ook nog bij jullie.

★★★★★
5 5 1
Veel geduld, denken met je mee,

★★★★★
5 5 1
Super leuke en ontspannen ochtend gehad tijdens het maken van de foto's! De hele familie is blij met het resultaat en ze hangen mooi te wezen bij iedereen thuis.

★★★★★
5 5 1
Ongedwongen, rustig en de kinderen konden hun eigen zijn. Mooie foto's.

★★★★☆
4 5 1
Gerard zijn kracht zit 'm vooral in het vastleggen van de normale momenten. Geen statige foto waarbij iedereen met een gemaakte lach naar de camera kijkt. Gerard laat iedereen zichzelf zijn en vooral voor onze kleine man en hond was dit zeer prettig. Zij konden lekker rond rennen en spelen terwijl dat wij met hen bezig waren. Gerard kruipt er tussendoor met zijn fotocamera en legt ondertussen de mooie momenten vast. Elke foto is daardoor anders en geen opstelling is hetzelfde. Wij hebben de shoot als zeer prettig ervaren en dat is terug te zien in het resultaat van de foto's.

★★★★★
5 5 1
Voor mij hoeven jullie niets toe te voegen. Alles oke.

★★★★☆
4 5 1
Heel tevreden. Eindresultaat geslaagd.

★★★★★
5 5 1
Een ontzettend betrokken team met een resultaat waar wij heel erg blij mee zijn!

★★★★☆
4 5 1
Wij kijken iedere keer weer met plezier naar de foto's van onze kinderen, die door Gerard van Hal zijn gemaakt. De foto's hebben allemaal iets aparts, waardoor je er niet op uitgekeken raakt. Dus voor niet alledaagse foto's, service en 'sfeer' is dit echt een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Er werd op een verrassende wijze gefotografeerd met een bijzonder resultaat waarbij acrobatische standjes niet geschuwd werden. De sessie verliep in een spontane en ontspannen sfeer.

★★★★★
5 5 1
Gerard is een professionele fotograaf die zich letterlijk in allerlei bochten wringt voor dat ene mooie plaatje! Hoewel op de foto gaan niet zo ons ding is, voelde het meteen goed en verliep alles heel ontspannen. Onlangs voor de vierde keer een beroep op hem gedaan en ook deze keer was het weer lastig kiezen uit zoveel moois.

★★★★☆
4 5 1
Gerard heeft van ons gezin en van mijn bedrijfje hardlopen op maat erg mooi foto's weten te maken. Hij creëert een erg ontspannen sfeer, is vriendelijk en denkt mee. Hij is niet opvallend aanwezig, maar weet de juiste achtergronden en gezichtsuitdrukkingen vast te leggen. Mocht u nog een fotograaf zoeken zou ik zeker eens bij Gerard van Hal langs gaan

★★★★★
5 5 1
Naast de prachtige en professionele foto's die Gerard van Hal maakt, is het een leuk en vriendelijk team waar je graag binnen loopt. Absoluut een aanrader om hier je foto's te laten maken, met een fantastisch resultaat!

★★★★☆
4 5 1
Al een aantal keren foto's gemaakt met Gerard. Zowel zakelijk als privé. De samenwerking altijd als zeer prettig ervaren. Hij denkt mee, komt met ideeën en zorgt ervoor dat je op je gemak bent. We staan immers niet altijd met onze neus voor een camera. Het resultaat is mooi en tijdloos. Wij komen hier zeker terug.