GERARD VAN HAL FOTOGRAFIE

Lijsten

lijsten gerard van hal fotografie
Een mooie foto verdient een lijst. Met of zonder passe-partout. Een goede lijst geeft een kader aan de foto en laat hem daardoor tot zijn recht komen. Een goede lijst laat de foto los komen van de muur waarop deze hangt. Natuurlijk is de keuze voor een lijst ook heel persoonlijk. Wij hebben een ruime keuze aan lijsten die we in ieder gewenst formaat kunnen leveren. Er is altijd een passende lijst voor iedere muur in ieder huis.  Hetzelfde geldt voor passe-partouts, waarvoor we een professionele passe-partoutsnijder in huis hebben. We maken iedere gewenste uitsnede of uitsneden. Zelf zijn wij het meest gecharmeerd van natuurlijk-wit museum karton. Indien gewenst kunnen we een uitgebreid assortiment aan kleuren en varianten voor u bestellen. Hoewel onze lijsten in eerste instantie bedoeld zijn om onze eigen foto’s in te lijsten, lijsten we ook met liefde en plezier, zorgvuldig foto’s van anderen in en is uw kunst bij ons in vertrouwde handen.

Wilt u uw foto liever achter acryl, op dibond of op canvas ook dat is mogelijk. Wij helpen u graag met het zoeken van een passende oplossing voor uw inlijstwerk. Loop rustig binnen voor een persoonlijk advies. Om goed met u mee te kunnen denken is het misschien een idee om een aantal foto’s met uw telefoon van de betreffende ruimte en muur te maken. Is het in te lijsten werk niet van onze hand? Neem het dan mee, voor een optimaal advies.

kaarten van Gerard van Hal

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke dag ontvang je in je e-mail een aantal gevraagde en ongevraagde nieuwsbrieven. E-mail waar je niet altijd op zit te wachten. Toch willen we je vragen om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte houden van nieuws en nieuwe producten waar wij trots op zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven